Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

Öja FF

Referat: Östra Torps GIF - Öja FF

Östra Torp 1-1 Öja (1-0)
Mål: 1-0 Kristoffer Ekström (Anders Nilsson) 22 min, 1-1 87 min.

Årets fjärde match slutade 1-1 sedan hemmalaget dominerat. Östra Torp inleder bäst och Martin Rengbo har i den 10:e minuten en fin lobb där bollen dock går över målet. I den 12:e minuten slår Martin Rengbo en fin hörna som Mattias Jönsson når högst på, bollen far vidare mot Kristoffer Ekström som skarvnickar från nära håll och bollen räddas från mållinjen av en försvarare. I den 22:a minuten visar Mathias Herrström styrka och får fram bollen till Anders Nilsson som spelar fram Kristoffer Ekström och Kristoffer gör inget misstag och 1-0 till Torp är ett faktum. Efter målet tappar Torp lite grann och Öja äger lite mer boll under slutkvarten. Första halvlek slutar med 1-0 ledning för Torp. I paus kommer Daniel Lagerborg och Kent Larsson in och ut går Joakim Vedmar och Emil Andersson. I den 65:e minuten kommer Alexander Nilsson in och ut går Martin Jönsson. I den 67:e minuten kommer Fredrik Mårtensson in och ut går Victor Larsson. I den 72:a minuten kommer Jack Jönsson in och ut går Mathias Herrström. I den 83:e minuten kommer Mathias Herrström in igen och ut går Kristoffer Ekström. Torp spelar bra fotboll och skapar många chanser under andra halvlek där såväl Anders Nilsson, Kristoffer Ekström och Martin Rengbo har många fina målchanser utan att lyckas göra mål. Istället kvitterar Öja till 1-1 i den 87:e minuten på sin ända riktiga chans i andra halvlek efter ett slarv i Torpförsvaret. Matchen slutar oavgjord 1-1 där Torp borde vunnit med ett par mål. Positivt att vi spelar stabilt igen bakåt plus att vi skapar många chanser framåt.